Kijk eens wat vaker in de spiegel van de astroloog!


Astrologie laat op een mooie manier  precies zien waar je nu staat, als kind of puber, als volwassene of ouder, in je carrière of na ontslag, in je relatie of na een scheiding. Op ieder levensgebied een eerlijke spiegel.

We leven met elkaar in bijzondere tijden. God hebben we dood verklaard en we zijn nog steeds alléén in de kosmos, onbedui-dend ver van het centrum. Ver van ons eigen centrum. Tegelijkertijd is de behoef-te aan spiritualiteit en een leidraad groter dan ooit. Reflectie en spiegelen zijn overal toverwoorden geworden. Wie zijn we?

De geboortehoroscoop is een prachtige spiegel. In synchroniciteit is het beteke-nisvol dat de planeten op jouw geboorte moment stonden zoals ze stonden. Zo boven, zo beneden. Daarmee ben jij de drager van dat tijdsmoment en is je geboortehoroscoop jouw blauwdruk.

Om je horoscoop te kunnen maken heb ik je geboorteplaats, -datum en –tijd nodig.  De uitwerking en duiding van je horos-coop bereid ik dan voor. Daarna gaan we in gesprek en licht ik toe wat ik erin lees. Dat is altijd heel persoonlijk en soms ook confronterend. En eigenlijk weet je de meeste dingen zelf ook al.

De meeste mensen krijgen in dit gesprek heel veel inzicht in zichzelf. Ze snappen eindelijk wat ze doen en waarom. Ze kunnen opeens accepteren dat het bij hen hoort, dat het klopt wat ze altijd gedaan hebben, geweten hebben, voor gestreden hebben. En dan daalt een grote rust neer.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>